POLEDNÍ MENU NA na 10.3. - 14.3. 2025

STŘEDA

Hovězí vývar se zeleninkou, s játrovými knedlíčky a nudlemi a petrželkou (1,3,7)
35 Kč

  • 1. Špagety Aglio olio, s česnekem, s extra panenským olivovým olejem, feferonkou, petrželkou, sypané strouhaným sýrem Gran Moravia (1,3,7) 139 Kč
  • 2. Steak z vepřové krkovice s medovo česnekovou omáčkou , s volským okem, opečené šťouchané brambory s cibulkou a česnekem (1,3,) 149 Kč
  • 3. Grilovaný steak z krkovice v hořčičné marinádě s restovanými zelenými fazolkami na špeku, opečené šťouchané brambory s cibulkou a česnekem / hranolky (1,)
  • 159 Kč

ČTVRTEK

Krušnohorská zelná polévka s houbami a vejcem (1,3,7,) 35 Kč

  • 1. Smažený karbanátek s domácí bramborovou kaší, kyselá okurka (1,3,7) 139 Kč
  • 2. Burritos s grilovaným kuřecím masem, s Chipotle majonézou s kouřovým aroma, trhaným salátem, zakysaná smetana, Southwestern rýže s červenými fazolemi a kukuřicí (1,3,7) 149 Kč
  • 3. Grilovaný steak z krkovice v hořčičné marinádě s restovanými zelenými fazolkami na špeku, opečené šťouchané brambory s cibulkou a česnekem / hranolky (1,)
  • 159 Kč

PÁTEK

Bramborová polévka s houbami (1,) 35 Kč

  • 1. Bramborové lokše s trhaným vepřovým masem, dušené bílé zelí, restovaná cibulka (1,3,7,) 139 Kč
  • 2. Smažený sýr Edammer, vařené brambory / hranolky, domácí tatarka (1,3,7,) 149 Kč
  • 3. Grilovaný steak z krkovice v hořčičné marinádě s restovanými zelenými fazolkami na špeku, opečené šťouchané brambory s cibulkou a česnekem / hranolky (1,) 159 Kč

Napište nám, a my Vám budeme každý týden zasílat aktuální nabídku poledního menu a dozvíte se jako první o připravovaných akcích! napište nachillichillibar@email.cz